20140718-DSC_8091.jpg

BRUIDSMAKE-UP

Een huwelijk is een van de mooiste dagen in je leven. Op deze speciale dag is het niet alleen belangrijk je goed te voelen in je vel maar ook nog eens te schitteren op je huwelijksfoto's. Ik help je graag te stralen door het mooiste in jezelf naar voren te brengen.


Ruim op voorhand van je geplande huwelijksdatum nodig ik je graag uit in mijn atelier voor een proefmake-up. Het is belangrijk dat jij je goed voelt, daarom geef ik gehoor aan jouw visie en kan je tal van looks uitproberen tot we de perfecte look vinden waar jij je mooi en zelfzeker bij voelt. Nadien noteer ik de gebruikte producten op een face chart en bespreken we samen de planning van je huwelijksdag.

Op je huwelijksdag mag je me verwachten op de besproken locatie. Best kan je een rustig plekje met voldoende daglicht voorzien waar ik je kan opmaken. Omdat we de look al besproken hebben tijdens een proefsessie, hoef je je nergens zorgen om te maken en kan je even ontspannen. Een laatste verwenmomentje voor je aan een fijne drukke dag begint.
Beschik je niet over een ruimte met voldoende licht? In dat geval voorzie ik een ringlicht met professionele daglichtlampen om een goede belichting te verzekeren.

Uiteraard verzorg ik op vraag ook graag de make-up van de suite. Samen met jou maak ik tijdens de proef een haalbare planning op zodat alles de dag zelf zonder stress verloopt.

Voor meer informatie mail je naar: youbyyente@gmail.com

of vul je het onderstaande contact formulier in.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Get in touch today to schedule your next session.

Thanks for submitting!

Email:

  • Facebook
  • Instagram