Kiehls


foto: Valeriya Maltsava

Een paar weken geleden werd ik uitgenodigd door Kiehls om hun nieuw nacht product te komen uittesten. ( Midnight recovery botanical cleansing oil ) Als make-up artieste is het heel belangrijk om te weten hoe je het gelaat het beste reinigt voor je gaat slapen, dus nooit met je make-up gaan slapen ook al ben je super laat thuis en je zin is weg, dan kun je beter make-up doekjes naast je bed leggen zodat je make-up toch volledig van je gelaat is. Kiehls heeft een super goede make-up reiniger op de markt gebracht en ik mocht deze uitgebreid testen. Ik gebruik het product nu al een paar weken en ik zie een enorm resultaat! Ook heb ik kennis mogen maken met andere Kiehls producten zoals een toner ( Calendula herbal-extract toner ) voor normale tot vettige huid. Het Serum ( Hydro-plumping Re-Texturizing Serum Concentrate ) & hun masker ( Calendula & Aloe Soothing Hydration Masque ).

Weetje: Kiehls bestaat al since 1851, 165 jaar geleden zijn ze eerst begonnen als apotheek in New York. En door de jaren heen hebben ze mooie producten op de markt gebracht voor een onze dagelijkse verzorging.

foto: Valeriya Maltsava

Ook ben ik aangenaam verrast door hun serum & hun toner Ik heb nogal een zeer gevoelige huid, ( ben allergisch aan geparfumeerde producten ) wat er in de Kiehl's producten niet terug te vinden is, alle Kiehl's producten zijn van natuurlijke producten gemaakt waardoor de verschillende huidtypes de producten zonder probleem kunnen gebruiken.

foto: Valeriya Maltsava

Het ( Calendula & Aloe Soothing Hydration Masque ) masker voelt heel fris en aangenaam aan op het gelaat, 5 a 10 minuten laten intrekken en dan afspoelen met lauw water. Na een aantal weken het product 2 keer per week te hebben gebruikt zie ik al een groot verschil, mijn huid straalt!