Yves Saint Laurent


Deze week stel ik jullie mijn nieuwe Yves Saint Laurent producten voor.

als eerste ga ik het hebben over de Kiss & Blush, dit product zoals jullie al kunnen afleiden kan gebruikt worden voor zowel je lippen als je wangen. Gemakkelijk als je niet veel tijd hebt en er toch goed wilt uitzien! Ook deze kleur gaat iedereen goed af. (kleur nr 10)

Het tweede product is de nieuwe Vinyl Cream Lip Stain van de Yves Saint Laurent lijn.

Het product zou 10 uur moeten blijven zitten, maar mijn ervaring spreekt dit jammer genoeg tegen, de structuur en de kleur vind ik dan wel weer super!

(kleur 407)

Het derde en laatste product is de nieuwe mascara van de yves saint laurent lijn, The Shock.

Super om de dag te beginnen, en als je 'S avonds op stap gaat kun je de mascara dikker aanzetten zonder dat je klonters krijgt. Getest en goedgekeurd!