top of page
Styled Wedding Shoot Schouw - Nele Daems Photography-78.jpg

ON YOUR WEDDING DAY YOU SHOULD LOOK LIKE YOURSELF AT YOUR MOST BEAUTIFUL
 

 

Je huwelijk is een van de mooiste dagen in je leven. Op deze speciale dag is het niet alleen belangrijk je goed te voelen in je vel, maar ook nog eens te schitteren op je huwelijksfoto's. Met YoubyYente help ik je graag te stralen door het mooiste in jezelf naar voren te brengen. Ik ben al zeven jaar professioneel make-up artieste en al van jongs af aan gepassioneerd door make-up! Het geeft me enorm veel voldoening om mensen zich goed te laten voelen en ze te laten stralen. Bij YoubyYente kan je terecht voor alles wat met make-up en haar te maken heeft. 

Uiteraard verzorg ik op vraag ook de make-up van je suite. Samen met jou maak ik tijdens de proefsessie een haalbare planning op zodat alles de dag zelf zonder stress verloopt.

Op je huwelijksdag mag je me verwachten op de afgesproken locatie. Omdat we de look al besproken hebben tijdens de proefsessie, hoef je je nergens zorgen om te maken en kan je even ontspannen. Een laatste verwenmomentje voor je aan een fijne drukke dag begint.

received_3374410129447473.jpeg

Afgelopen zomer heeft Yente mij mooi gemaakt op mijn trouwdag. Mijn haren waren mooi opgestoken en de make-up was zeer mooi gedaan. Deze bleef mooi tot in de late uurtjes. Na het bekijken van onze trouwfoto's ben ik zo blij dat ik voor haar heb gekozen! Mijn make-up en opsteekkapsel was prachtig! Ik heb ontzettend veel complimentjes gekregen die dag. Zoek je een visagist voor je trouwdag? Dan kan ik Yente zeker aanraden 😊

bottom of page